Before i die

Glossybox

Fick hem min glossybox igår! Yeey! Tänkte visa vad som finns i den och så - hoppas ni tycker om det! Är supernöjd med allt som finns i den och speciellt en återfuktande sak till läpparna, perfekt när det är äckligt väder ute! Hoppas verkligen att den ger värkan nu också - upp till bevis. :)

Dålig uppdatering

Jag vet att det varit dålig uppdatering.. sorry for that! Kom hem för runt en timme sedan och har spelat en fifa match, jag vann över en guldspelare. Ni förstår nog inte men det är bra, för guld är bra hihihi! Nu ska jag bara ta det lugnt och senare ta en skön dusch, äta mcdonalds och lägga mig i tid, måste ju vara pigg inför helgen förstår ni! 
 

Svar på kommentar

Svar: Jag såg idag att erbjudandet tagit slut, så det var synd. Det med 60 ml såg jag också idag, men jag fick hem en 250 ml så antagligen har de bara skrivit fel! Ska mejla de idag och höra med om de har skrivit fel eller hur mycket det är i. Du kan skriva till mig på kik någondag i veckan och höra om hur mycket det var i den! Tack så mycket! Ja, pure seduction luktar sjukt gott!
 
Ni får gärna kommentera frågor så svarar jag - bara kul! Hade ni velat att jag ska ha frågestund?

-

Lyx vs budget

Victoria secret

Fick hem en victoria secret från giftbees.se - tycker deras sida är grym! Denna för endast 69:- hur billigt?! Tycker ni ska gå in och beställa en ni också! Ännu en victoria secret bodymist i samlingen och många fler ska det bli! Vilken är eran favoritdoft? Min är pure seduction!

Shopping

Var och shoppade med en kompis i malmö så fick med mig några saker hem som jag tänkte visa! När jag hade kommit innanför dörren så hade jag fått två paket också, wiho! En väska och en annan sak jag visar i ett annat inlägg :)
Chanelväska från något ställe 150:-
Lösögonfransar cubus 59:-
Fejkpäls från h&m 30:-
Mjukisbyxor från cubus 99:-

Tävlingar

Tänkte fixa lite tävlingar på bloggen då och då, men vad för tävlingar vill ni ha? Vad ska jag lotta ut? Kommentera så ska jag försöka att fixa det - dock får det vara runt ett rimligt pris! 

Breakfast

Godmorgon! Är ni som jag och har svårt för att äta frukost på morgonen och endast får i er lite att dricka? Jag har fixat ihop ett litet collage på inspiration vad man kan äta till frukost. Gör man det festligare så är det mycket roligare att äta också! Te.x pannkakor i hjärtform, genast mycket roligare!
 
Nu ska jag välja outfit snabbt, fixa sminket och sen åka iväg mot skolan, lång dag idag..

Inspiration training

Myskväll

Är otroligt seg i kroppen.. blir bara sämre och sämre för varje dag, ännu tröttare på helgerna, konstigt?! Jag måste verkligen ta tag i hälsan, har blivit så otroligt seg & lat sen nu i somras. Ska bli ändring på detta! Har börjat som smått med springband och ska försöka hålla det uppe så jag får upp konditionen och energin igen.. kan göra ett inlägg om träning lite senare!
 
Ikvälll blir det att ta det lugnt, gossip girl i sängen med något gott och smörgåstårta till middag, festligt. Fick en fråga vart man kunde hitta victoria secret för 69:- och det finns här och här.

Giftbees

Tänkte tipsa er om en grym hemsida - giftbees!Jag tror att nästan alla tjejer älskar victoria secret's sortiment, och bodymistarna luktar så otroligt gott! Giftbees har massor av olika victoria secret artiklar. Just nu kostar utvalda bodymists endast 69:- hur billigt?! Så gå in och kika och ni kanske hittar något att beställa från märket victoria secret utan att behöva gå till deras hemsida! :)

Godmorning

Godmorning guys! Riktigt härlig morgon ändå.. ska ta lite frukost nu och starta morgonen med att spela xbox, standard! Det är så härligt när rummet är nystädat och jag bara kan ligga i en nybäddad säng, best feeling ever. Lite senare idag ska jag åka in till lund för att få en prao-lapp underskriven! Kan berätta senare var jag ska praoa de två veckorna, om det blir som jag tänkt mig!

Mitt rum

 

Back

Hej på er! :D Im back in business... Har fixat och donat mycket med bloggen och försökt välja hur jag vill ha det, men såhär vill jag ha det och såhär ska det bli. Ska gå ut och fota en fin bild till header till helgen eller nästa vecka också så det blir ännu finare! Men nu kör vi - inga onödiga inlägg, endast de som är ytterst viktiga och intressantare inlägg. Säg till om det börjar gå mot det tråkiga, för då fixar jag det! Hoppas ni kommer vilja fortsätta följa.